FFAA tiedottaa: Levi EBHC2022 ja EIAC2022 hankkeet, jos kiinnostuit, lue koko tiedote (päivitetty 11.5.2020) >>--->

26.4.2020


Koronavirusepidemia on sekoittanut enemmän tai vähemmän kaiken toiminnan kautta koko maailmanpiirin ja vähän se ”potkaisi polveen” Levin EBHC2022 hankettakin. Tämän kevään piti olla merkittävä ajankohta EBHC2022 ja EIAC2022 hankkeille. IFAA:n lopullinen päätös kisojen myöntämisestä Suomen järjestettäväksi piti tapahtua maaliskuun IFAA:n delegaattikokouksessa. Vaan kuten nyt tiedämme, päätöksiä ei saatu, ja IFAA:n euroopan- ja maailmanmestaruuskisatkin (EBHC2020, WFAC2020) on tältä kesältä siirretty tulevaisuuteen.

Hetken aikaa pieni, mutta asiaansa kaikesta tapahtuneesta huolimatta uskova, Levi EBHC2022 haketyöryhmämme pohti tilannetta, ja päätti että hanketta viedään eteenpäin toistaiseksi suunnitelmien mukaan niissä puitteissa, kun koronaepidemian poikkeustilasäädökset sallivat. EIAC2022 työryhmä jatkaa myös toimintaansa suunnitelmiensa mukaan toistaiseksi.

Levi EBHC2022 hankkeen suunnitelmissa oli ja on tälle keväälle suunniteltu lisähenkilöstön värväys johtoryhmätehtäviin sekä ohjaushenkilöstöä ratatiimien vetäjiksi ja muihin avaintehtäviin. Laajennettu johtoryhmä/ohjausryhmä tulisi suunnitelmien mukaan käsittämään noin 10-15 henkilöä.

Tällä tiedotteella lähdetään nyt etsimään erilaisiin johto,- ohjaus,- ja suunnittelutehtäviin (mm. logistiikkatiimi, tulospalvelutiimi, ratatiimien ohjaajat, huolto- ja ensiaputiimi, oheistuotetiimi, jne.)  halukkaita ja tehtäviin sitoutuvia vastuuhenkilöitä.  

Jos siis olet kiinnostunut ja halukas lähtemään mukaan tekemään ”vähän isompaa” jousiammuntatapahtumaa niin lähetä yhteystietosi (nimi, s-posti, puh. nro.)  26.5.2020 mennessä osoitteeseen rilau.misal@gmail.com

Otamme ilmoittautuneisiin yhteyttä viimeistään toukokuun loppuun mennessä ja tiedotamme jatkotoimista. (mm. perehdytys Levi EBHC2022 hankkeen tämänhetkiseen tilanteeseen, kokoukset ja uuden työryhmän järjestäytyminen etc.)

Levi EBHC2022 hanketyöryhmä