FFAA:N SEUROJEN JÄSENILLE

FFAA:n kilpailulisenssit

Jokaisella liiton kilpailuun osallistuvalla on oltava voimassaoleva lisenssi. Lisenssin lunastanut ampuja on sitoutunut noudattamaan FFAA:n sääntöjä ja kilpailumääräyksiä. 

Suomisport-sivustolta lisenssin maksaja saa kuitin maksustaan maksutapahtuman yhteydessä. Lisenssin kuitin voi tulostaa voimassaoloaikana Oma Suomisportista klikkaamalla lisenssin oikeassa yläreunassa olevaa kolme pistettä -valintaa ja valitsemalla Maksukuitti.

Huom! Lisenssin lisäksi kilpailijalla pitää olla voimassaoleva tapaturmavakuutus Sporttiturva ja Vastuuvakuutus. Vakuutuksen ottaminen on FFAA:n alaisen seuran vastuulla. Kilpailija voi varmistaa vakuutuksensa voimassaolon seuralta.

Lisenssin tiedot kilpailun järjestäjälle

FFAA:n alaisen suomenmestaruustason tai suomenennätyskelpoisen kilpailun järjestäjän on varmistettava ilmoittautumisen yhteydessä, että kilpailijoilla on voimassaoleva FFAA:n lisenssi. Jos kilpailija ei ole antanut tietoa ilmoittautumisen yhteydessä, hänen on toimitettava Suomisport-sivustolta tulostettu kuitti lisenssistä järjestäjlle ennen kilpailun alkamista.

Lisenssit 2022

Vuoden 2022 lisenssit ovat ostettavissa verkosta. FFAA:lta hankittu lisenssi on voimassa 1.1. - 31.12.2022

Jos osallistut vain FFAA:n alaisiin kilpailuihin niin  

Lisenssivaihtoehdot ja hinnat ovat seuraavat:

 Kenellehinta 
A-lisenssiAikuisten kilpailulisenssi30,00osta
B-lisenssialle 20-vuotiaiden kilpailulisenssi20,00osta
AE-lisenssiAikuisten ensimmäinen kilpailulisenssi15,00osta
BE-lisenssialle 20-vuotiaiden ensimmäinen kilpailulisenssi10,00osta

 

Huom!

Kun ostat vain FFAA:n kilpailulisenssin Suomisportista, valitse lajiksi Maastojousiammunta. Tämä lisenssi on voimassa kalenterivuoden 1.1.-31.12.

Valitse lajiksi Jousiammunta, jos tarkoituksesi on ostaa Superlisenssi eli ammut sekä FFAA:n että SJAL:n alaisissa kilpailuissa.  Kun ostat Superlisenssin, varmista, että seurasi on FFAA:n jäsen. Superlisenssi on voimassa vuoden hankintapäivästä.

Ensilisenssin voi ostaa vain henkilö, jolla ei ole aikaisemmin ollut FFAA:n lisenssiä tai SJAL:sta hankittua Superlisenssiä.

Katso sivun alaosasta Suomisportin oston pikaohje  

 

SUPERLISENSSI ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Suomisportin oston pikaohje

PDF-tiedostoSuomisport pikaohje_uusin.pdf (2.0 MB)