!! KILPAILUKUTSU !! Logo suunnittelukilpailu jousiammuntatapahtumaan EBHC2022 Kittilä, Levi (Midnight Arrow) Lue lisää---->

12.5.2019Malli logo WBHC 2019

Malli logo EBHC 2016

Malli logo WBHC 2017

Malli logo EBHC 2018

!! KIL­PAI­LU­KUT­SU !!

Logo suunnittelukilpailu jousiammuntatapahtumaan EBHC2022  Kittilä, Levi (Midnight Arrow)

Aluksi tapahtumahankkeen taustaa.

Suomen maastojousiampujien keskuudessa on pitkään ollut keskustelua järjestää Suomessa kesäaikaan maastojousiammunnan Euroopanmestaruuskilpailut koskapa edellisistä kansainvälisistä Suomessa järjestetyistä kilpailuista on jo hyvän aikaa. Edelliset Euroopanmestaruus maastojousiammuntakilpailut Suomessa järjestettiin vuonna 2006 Uudellamaalla, Siuntiossa.  

Monenmoisissa jousiammunnan ajatus- ja keskusteluriihissä on pohdittu Suomen mahdollisuuksista ottaa jälleen järjestettäväkseen isohko kilpailutapahtuma, ja kuinka siitä saataisiin mahdollisimman kokemusrikas tapahtuma osallistujille. Pohjoinen Suomi ja Lappi on kerta toisensa jälkeen noussut esille näissä pohdinnoissa omalla kesänajan luontoeksotiikallaan ja siitäpä myös juontui aikanaan pohdintojen työnimi, ja nyttemmin teemanimi, Midnight Arrow.

Nyt järjestettävällä logokilpailulla haetaan Kittilän Leville suunnitellun EBHC2022 (European Bowhunter Championship 2022) kilpailuun näyttävää ja teemaan sopivaa logoa.

Viisipäiväisen 3D maastojousiammuntakilpailun ajankohta on 1.7.2022 – 9.7.2022.

Logon tekniset ja sisällölliset vaatimukset

- Logo sisältää sekä liikemerkin eli kuvaosan että tekstin EBHC 2022.

- Logon pitää toimia sekä sähköisessä että painetussa muodossa, värillisenä ja mustavalkoisena. Sitä pitää voida pienentää ja suurentaa erilaisten käyttökohteiden mukaan. (Esimerkiksi suurikokoiseksi julisteisiin ja pienikokoiseksi käyntikortteihin t-paitoihin ym.)

- Logon tulee kuvastaa FFAA ry:n tavoitteita ja toimintaa maastojousiammunnan hyväksi sekä itse tapahtumaa, tapahtumapaikkaa, ajankohtaa ja teemaa.

KILPAILUTYÖ

 Kilpailutyön tulee sisältää seuraavat asiat

a) Liikemerkki (= kuvallinen osa) yksinään

b) Liikemerkki yhdistettynä tekstiosaan eli logo kokonaisuudessaan. Tekstiosassa lukee: EBHC 2022 , FFAA Kittilä, Levi, Suomi Finland,  Midnight Arrow.

c) Kilpailutyön nimi, joka toimii samalla tekijän nimimerkkinä

- Paperiversiona oleva kilpailutyö esitetään valkoisella, A4-kokoisella arkilla. Sähköinen versio tallennetaan valkoisella pohjalla joko jpeg- tai pdf-muotoon.

- Kilpailun esiraati ja yhdistyksen hallitus käsittelevät kilpailutyöt tietämättä osallistujien henkilöllisyyttä. Tämän takia kilpailutyöhön lisätään logoehdotuksen nimi, joka toimii samalla tekijän nimimerkkinä. 

Postitse toimitettavien kilpailutöiden mukana tulee olla kuori, jonka päällä lukee kilpailutyön nimi ja joka sisältää osallistujan nimen ja yhteystiedot. Sähköpostitse lähetettävissä kilpailutöissä yhdistyksen henkilökunta varmistaa, että osallistujan henkilöllisyys ei ilmene valitsijoille ennen voittajan valintaa.

- Kilpailutyöt tulee olla toimitettuna määräaikaan mennessä joko osoitteeseen

FFAA ry, Lauri Salmi, Kullerontie 17c, 01350 Vantaa (paperiversiot), tai sähköpostin liitteenä sähköpostiosoitteeseen rilau.misal@gmail.com

Aikataulu

- Kilpailuaika alkaa 13.05.2019

- Kilpailuaika päättyy 10.07.2019 klo 12.00

- Kilpailun tulokset julkaistaan 13.9.2019 yhdistyksen nettisivulla www.ffaa.fi ja sen jälkeen yhdistyksen muissa tiedotuskanavissa.  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto

Kilpailun voittaja saa 200 euroa. Palkinto on veronalaista tuloa.

Halutessaan raati voi lunastaa muita kilpailutöitä esimerkiksi kuvituskäyttöön.

Valinta

Voittajalogon valitsee FFAA ry:n hallitus. Hallitukselle esiteltävien ehdotusten esivalinnan tekee erikseen kutsuttava raati, jossa on mukana eri alojen asiantuntijoita.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

1. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt.

2. Logon suunnittelukilpailun julistaa FFAA ry

3. Kilpailutehtävänä on suunnitella logo:

EBHC2022 (European Bowhunter Championship 2022) 

Paikka: Kittilä, Levi, Suomi Finland

Midnight Arrow.

Kilpailu on kaikille avoin.

5. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 200 euroa, joka on veronalaista tuloa.

6. Kilpailu päättyy maanantaina 10.7.2019 klo 12.00. Vain tähän mennessä toimitetut työt osallistuvat kilpailuun.

7.  Kilpailutyön tulee sisältää

a) Liikemerkki eli kuvallinen osa

b) Kokonainen logo, jossa edelliseen kuvaan on liitetty teksti: 

    EBHC 2022, FFAA, Kittilä, Levi, Suomi Finland, Midnight Arrow.

Kilpailutyön voi esittää joko paperilla tai sähköisenä. Paperimuotoisessa kilpailutyössä työn osat sijoitetaan yhdelle A4 kokoiselle, valkoiselle arkille. Sähköisessä muodossa olevat työt tallennetaan jpeg- tai pdf-muotoiseen tiedostoon.

Paperilla esitettävien kilpailutöiden mukana tulee olla kuori, jonka päällä lukee kilpailutyön nimi. Kuoren sisällä on logoehdotuksen tekijän nimi ja yhteystiedot. Sähköpostitse lähetettävissä kilpailutöissä tekijän yhteystiedot merkitään viestiin. Lähettäjän henkilöllisyys jää vain yhdistyksen sihteerin tietoon ennen voittajan valintaa.

8. Toimitusosoitteet: Paperiversiot toimitetaan määräaikaan mennessä osoitteeseen:

FFAA ry, Lauri Salmi, Kullerontie 17c, 01350 Vantaa. Sähköpostitse toimitettavat työt lähetetään ositteeseen: rilau.misal@gmail.com

9. Sama kilpailija voi lähettää useamman kilpailutyön. Jokainen työ on silloin lähetettävä erikseen, itsenäisenä kilpailutyönä.

10. Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on täydet oikeudet kilpailutyöhön sekä oikeus luovuttaa työ FFAA:lle

11. FFAA saa voittajatyöhön täydet käyttö-, julkaisu-, esitys­, välitys-, levitys- ja kopiointioikeudet, sekä oikeuden korjata tai muokata työtä.

12. FFAA voi lunastaa muita kilpailutöitä eri tarkoituksiin, esimerkiksi kuvituskäyttöön.

13. FFAA ei vastaa kilpailutöiden teknisesti tai muista syistä johtuvasta vikaantumisesta tai katoamisesta.

14. Voittajan valitsee FFAA ry:n hallitus. Esivalinnan suorittaa tehtävään kutsuttu raati, jossa on mukana asiantuntijoita.

15. FFAA ry:n hallitus varaa oikeuden olla valitsematta yhtään ehdotusta, jolloin palkinto jää jakamatta.

16. Kilpailun tulokset julkistetaan 13.9.2019 yhdistyksen nettisivulla osoitteessa www.FFAA.fi ja sen jälkeen muissa tiedotuskanavissa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yhteystiedot

Kilpailua koskevat kysymykset:

FFAA /

Lauri Salmi. 0505829771, rilau.misal@gmail.com

Jorma Tuovinen. 0400848608, tuowinen@gmail.com

Linkit:  http://www.ifaa-archery.org/