Hallitus kokoontui!

16.1.2017

Talviset terveiset!

Uusi hallitus ja toimihenkilöt kokoontuivat järjestäytymiskokoukseen menneenä viikonloppuna.

Kokous sisälsi pääsääntöisesti keskustelua uuden hallituksen ja toimihenkilöiden tulevista tehtäväjaoista. Tarkoituksena on saada mahdollisimman toimiva kokonaisuus ja tehtäväjaot siten, että työt jakaantuvat tasapuolisesti ja mahdollistavat siten tehokkaan toiminnan. 

Kokouksessa päätettiin lähettää uusi delegaattimme Jarkko Lehtinen ensikevään IFAA:n kokoukseen Espanjaan  jossa kokoontuvat myös muiden maiden delegaatit. Reissun tarkoitus on viedä terveisiä ja toiveita meiltä Suomesta pääkonttoriin ja kuulla samalla tulevia tuulahduksia maailmalta. Nyt jäsenseuroillamme on mahdollisuus keskustella Jakken kanssa omista ajatuksistanne maailmalle vietäväksi.

Kävimme myös keskustelua uudesta rekisteristä joka aloittaa toimintansa ensi vuoden alusta. Aiemmin käytössä ollut Sportti rekisteri poistuu käytöstä tämän vuoden aikana ja tilalle astuu uusi Suomi sport- rekisteri. Toivomme uuden rekisterin helpottavan ja uudistavan lisenssimyyntiä sekä lisenssien toimittamista tilaajalle.

Jatkossa liitto ei tule lähettämään automaattisesti ns. paperista korttiversiota maksetusta lisenssistä vaan lisenssimaksun suorittanut henkilö voi pyytää sitä tarvittaessa tilaa > joka toimittaa sähköisen kortin tekstiviestin muodossa esitettäväksi Tämä käytäntö ainakin niin kauan kunnes saamme käyttöön uuden Suomi sport- rekisterin.

Liitolle tullaan avaamaan omat Facebook- sivut lähiaikoina....mikäli tunnet omaavasi hyvät taidot asian suhteen niin otan mielelläni puheluita vastaan.

 

Jatketaan tästä eteenpäin tulevien koulutusten ja kisojen merkeissä!!

 

Olavi Pennanen

Puheenjohtaja