Jäsentiedote, Kesäkausi 2016 (päivitetty 17.5.2016)

16.5.2016

Jäsentiedote kesäkausi 2016                                                                          (päivitetty 17.5.2016)

 

Kesäkausi 2016 kilpailuineen on startannut jo ”täysillä” käyntiin.  Jousiammunnan kesän kisakalentereita katsoessa kisoista on hyvin tarjontaa tänäkin kesänä ja toivottavasti kaikkiin kisoihin saadaan runsaasti osallistujia.

Maastojousiampujien kesän isoimmaksi tapahtumaksi Euroopassa on nousemassa Itävallan EBHC2016 kilpailutapahtuma johon tällätiedoin on osallistumassa kilpailijoita noin 2000 ampujaa. Kilpailu on IFAA:n historian suurin tapahtuma osallistujamäärältään. Suomesta lähtee kisaan 22 ampujan kilpailuryhmä.

 

Tässä ohessa muutama kaikkiin IFAA:n/FFAA:n kotimaan- ja kansainvälisiin kilpailuihin liittyvä tiedoteasia.

FFAA:n lisenssikorttien 2 erä tulee jakoon seuroittain Ramseksen järjestämän 3D-SM kilpailun yhteydessä 5.6.2016. Lisenssikortit jaetaan siis seuroittain jäsenseurojen edustajille jotka toimittavat kortit edelleen lisenssin (super- tai ffaa- lisenssin) lunastaneille jäsenilleen. Jos jonkin seuran edustajaa ei SM kilpailutapahtumaan pääse osallistumaan niin kortit postitetaan seuran vastuuhenkilöille jotka toimittavat ne edelleen jäsenilleen.

SM-kisan yhteydessä on myös jaossa luokituskortteja jotka on oltava jokaisella kilpailijalla mukana kansainvälisissä kilpailuissa samoin kun FFAA:n lisenssikorttikin.

Jos kortit katoaa ota yhteyttä FFAA:n pj. Lauri Salmi, rilau.misal@gmail.com tai puh. +358505829771

Ja kansainvälisiin kilpailuihin lähteville vielä yksi ”lomaketiedote” eli muistakaa täyttää ja tulostaa valmiiksi kahtena kappaleena välinetarkastusta varten välinetarkastuskortit (bow control). Korttipohja löytyy EBHC2016 nettisivulta kohdasta News.

 

FFAA myös suosittaa kansainvälisiin kilpailuihin lähtijöitä hankkimaan itselleen liiton edustuspikeepaidan edustustilaisuuksiin kuten kilpailun avajaiset ja palkintojen jako tilaisuus. Ensimmäistä kertaa kansainvälisiin kilpailuihin osallistuville kilpailijoille liitto kustantaa edustuspaidan ilmaiseksi. Paitoja on jaossa ja myynnissä Ramseksen Porvoon SM-kilpailun yhteydessä ja jos ei SM-kisaan pääse osallistumaan, niin paitojen myyntiä ja jakelua hoitaa Esa Junnonen, esa.junnonen1@gmail.com puh. +358407739756

 

Kaikista kesän IFAA:n/FFAA:n maastojousiammuntakilpailuista, niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin, löytyy kilpailukutsut ja kisainfoa FFAA:n internetsivuilta ja infolinkeistä, seuratkaa ilmoittelua.

Kannattaa katsoa myös SJAL:in, Suomen jousiampujain liiton sekä SJML:n Suomen jousimetsästäjäin liiton kesän kisatarjontaa.

 

Sitten vielä, vaikka kesäkautta parhaimmillaan mennään ja koko kesä tapahtumineen on valtaosaltaan edessäpäin, katsaus syksyn suuntaan ja FFAA:n syyskokoukseen. Syyskokous on budjettiasioiden lisäksi myös vaalikokous jossa hallitukseen valitaan uutta jäsenistöä erovuoroisten tilalle ja muutenkin osallistumaan hallitustyöhön ja toiminnan kehittämiseen. Erovuorossa ovat puheenjohtaja ja 2 hallituksen jäsentä. Nykyinen puheenjohtaja on muiden vastuutehtäviensä vuoksi estynyt jatkamaan toimessaan enää kun nykyinen puheenjohtajakausi päättyy. Nyt seuroilla on hyvä hetki alkaa poimia jäsenistöistään aktiivisia toiminnankehittäjiä syksyn kokoukseen ehdokkaiksi FFAA.n puheenjohtajaksi ja hallitustoimintaan mukaan. 

 

Rentoa ja osumatarkkaa jousiammuntakesää sekä menestystä kilpailuihin

toivottaa FFAA hallitus