FOORUM

« aihelistaan

Ennätykset


 • nimimerkki

  Rampe

  13.12.2021 klo 21:44
  Onko niin että Teuvalla ammutut tulokset ei ole ennätyskelpoisia?

 • nimimerkki

  Esa Lehtorinne

  14.12.2021 klo 08:38
  Mistä moinen kysymys? Onko jotain ilmennyt järjestelyistä tai muusta? Ainakin tuloslistaan merkatut enkat Teuvan 120-kisasta on päivitetty Annelin toimesta Ennätykset-sivulta löytyvään Excel-taulukkoon. Itse kisan tuloksia ei kukaan ole näemmä vielä kirjannut Tulokset-sivuille, jota asia kyllä ihmettelen.

 • nimimerkki

  Esa Lehtorinne

  14.12.2021 klo 08:41
  Enkkojakaan ei näemmä ole kirjattu siihen suoraan luettavaan osaan Ennätykset sivulla, vaan pitää avata sivun alalaidasta se Excel, joka on ajan tasalla.

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  15.12.2021 klo 18:03
  Moi,
  Annelilta terveiset, että kyllä ne tulokset siellä olivat, mutta harmillisesti listan lopussa eikä alussa kun ohjelma edellytti jotakin avaruustieteen säätöjä.
  Eli Annelilta kiitokset Rampelle. Nyt pitäisi säädöt olla kohdallaan ja tulokset oikealla paikallaan!

  Annelin puolesta,
  Jakke

 • nimimerkki

  Rampe

  15.12.2021 klo 20:31
  Ville Pilajaniemi AMFU 300/53X , en löytänyt listalta?

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  15.12.2021 klo 23:18
  Moi,

  tällaisen kopsasin listalta:

  1 AMFU Ville Pihlajaniemi TeJa 300 53 299 45 599 98

  Jakke


 • nimimerkki

  Esa Lehtorinne

  16.12.2021 klo 07:03
  Voisikohan sen vanhaa tietoa sisältävän Ennätykset-pudotusvalikon sisällön päivittää niiden Annelin laatimien Excel-tiedostojen mukaiseksi, jotka löytyvät sivun alalaidasta? Oikeastaan sen pudotusvalikon sisällön voisi vaikka kokonaan poistaa ja korvata viitteellä noihin Excel-tiedostoihin, jotka lienee helpommin ylläpidettäviä.

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  16.12.2021 klo 12:44
  Testilähetys,
  Testaan tietsikan toimimista
  Jakke

 • nimimerkki

  Anneli Lehtinen

  16.12.2021 klo 13:18
  Esa - hyvä ehdotus, piilotan nuo vanhat ennätykset ja jätetään näkyviin voimassaolevat ennätykset (Excel). Ennätysten ajan tasalle saattaminen vuosien ajalta oli työlästä. Mennään tällä eteenpäin ja otetaan tämäkin asia huomioon, kun päivitämme FFAA:n sivustoa.

  Kiitos Rampelle, että tarkistit Teuvan tulokset. Villen ennätyksen pois jääminen oli vahinko. Nyt se on päivitetty tietoihin.

  Terveisin
  Anneli

 • nimimerkki

  Rampe

  16.12.2021 klo 14:43
  Rampe kiittää?

 • nimimerkki

  Esa Lehtorinne

  17.12.2021 klo 08:19
  Kiitokset, Anneli & Jakke!
  Sen verran kissa itse häntäänsä tässä vielä nostelee, koska muissakin luokissa on ennätystä sivuavia tuloksia esillä, niin rohkenen toivoa omaa tulostani Keuruun 2016 maasto-SM-kisojen Fieldistä Jouni Isotalon ME/SE-tuloksen rinnalle. Ammuin silloin samat 277. Hauskana yhteensattumana ammuin silloin myös Hunterissa 273, jonka tuloksen vankistin ME:ksi ensin Australian Wagga Waggan MM-kisassa ja vielä sivusin Doorwerthissa Hollannissa EM-kisoissa. Jokohan noiden petraaminen onnistuisi Eestissä ensi kesänä, jos sinne yleensä päästään?

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  17.12.2021 klo 14:26
  Moi!
  Sen verran vielä tästä ennätyskirjanpidosta, että omana noin 15 vuoden aikana jota olen hommaa seurannut, täytyy kyllä sanoa, että ennätyskirjanpitomme on aina ollut aika heikolla tasolla. Syitä on ehkä kolmenlaisia:liiton resurssit ovat aina olleet rajalliset, maastamme on vaikea löytää ketään, jota huvittaisi hommaa tehdä. Aina joku on siihen nimetty, mutta tulos on sitten eri asia. Toinen, vähintäin yhtä tärkeä on ollut, että kilpailujen järjestäjät eivät ole kisatuloksia tehdessään, ennätyksiä selkeästi aina ilmoittaneet. Tiedän kokemuksesta, että ennätysten kaivaminen on aikamoinen työ, vie ehkä noin tunnin / kisa. Jos haluamme, että meillä on hyvä seuranta, tämä työ on tehtävä kisan järjestäjän toimesta. Kolmas on itse ennätysten manuaalinen kirjaaminen liiton järjestelmiin.Se on vanhastaan onnistuttu tekemään hankalaksi.
  Annelin suururakka oli päivittää kaikki se, mikä kumulatiivisesti on vuosien aikana jäänyt tekemättä. Jatkossa täytyy huolehtia, että kilpailunjärjestäjät merkitsevät kulloisetkin ennätykset selkeästi. Koska tuloskirjanpitomme yleisemmin on suhteellisen kirjavaa, tarkoitan että vienti liiton järjestelmiin voi tapahtua ilman pitkälle vietyjä tulkintoja: Ei voi olettaa, että ennätysten kirjaaja tietää kaiken ja osaa tulkita sen, mitä kilpailun järjestäjä tarkoittaa.

  Olisikin hyvä, jos itse kukin käy nuo tilastot omalta osaltaan läpi. Jos virheitä löytyy, ne varmaankin korjataan. Sitä varten on tietenkin esitettävä kilpailutulos.

  Pysytään kaikki terveinä ja pidetään Seinäjoella onnistunut EM- kisa maaliskuussa!

  Jakke Lehtinen
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Ennätykset