FOORUM

« aihelistaan

Kolmen liiton 3D-Cup 2021


 • nimimerkki

  Eva Sjöström

  26.2.2021 klo 12:38
  3D-Cup on vuonna 2021 starttaava kolmen liiton yhteinen kilpailumuoto jossa ammutaan maastossa 3D-maaleja kahdessa eri sarjassa: Kilpasarjassa ja Metsästyssarjassa.

  Jousityyppinä kaikki liittojen käytössä olevat jouset ovat sallittuja, jouset on jaoteltu keskenään kolmeen eri ryhmään eli tähtäimelliset jouset, barebow -jouset joilla jännekiipeillään ja joissa on vakaajia/plungerit sekä perinteisempiin vaistojousiin joilla ammutaan kiinteällä otteella eikä jousissa ole näkyviä vakaajia tai painoja.

  3D-Cup kilpailussa ammutaan kolmen liiton sääntöjen mukaan kolme kilpailua 3D -maaleihin sekä lopuksi finaalikilpailu. Ensimmäinen osakilpailu, jonka isäntänä toimii SJAL, ammutaan Riihimäellä ja tällöin käytössä on SJAL kilpailusäännöt.

  Seuraavaksi siirrytään Turun Lemuun, jolloin isäntänä on VSJM ja ammutaan FFAA sääntöjen mukaan yhden nuolen Hunter kilpailu.

  Kolmantena isäntänä toimii SJML jonka kilpailu ammutaan Oulunsalossa ja edelleen noudatetaan isännän sääntöjä eli ammutaan Jousimetsästysliiton sääntöjen mukaisesti.

  Finaalikilpailun isäntänä toimii Keuruun Jousi. Finaaleissa ammutaan ensin alkukilpailu joka on aivan normaali 3D-kilpailu, käytössä ovat SJML säännöt jonka jälkeen ammutaan itse finaalit.

  Kilpailut:

  Lauantai 12. kesäkuuta Riihimäki (SJAL/Ri-Jo, 3D -SM)

  Sunnuntai 20. kesäkuuta Lemu/Turku (FFAA/VSJM 3D -SM Hunter)

  Sunnuntai 1. elokuuta Oulunsalo/Oulu (SJML/OSJM 3D -SM)

  Sunnuntai 15. elokuuta Keuruu (Keuruun Jousi/Alkukilpailu + Cup -Finaalit)

  Lisää infoa https://www.sjal.fi/maasto-3d/3d-cup-kilpailu/

  Käy myös tykkäämässä fb-sivustamme https://www.facebook.com/archery3dcup

 • nimimerkki

  Esa Lehtorinne

  27.2.2021 klo 08:23
  Lisätään tuohon vielä, että ymmärtääkseni kaikkien osakilpailujen yhteydessä, joko samaan aikaan tai seuraavana päivänä, ammutaan ko. liiton 3D-SM-kilpailut. Esimerkiksi Riihimäellä kisalauantaina ammutaan SJAL:n sääntöjen mukainen kilpailu, jolloin osallistujalla on mahdollisuus samanaikaisesti ampua SJAL:n aselajiluokkien mukaisesti SM-kisa (SJAL-seuran jäsenyys ja SJAL- tai superlisenssi vaaditaan) ja tämä 3D-Cup-osakilpailu siinä luokassa, johon kisaajan ase kelpaa (jonkin mukana olevan kolmen liiton alaisen seuran jäsenyys ja siihen liittyvä lisenssi tai muu vakuutus vaaditaan).
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kolmen liiton 3D-Cup 2021