FOORUM

« aihelistaan

FFAA Syyskokous ja ehdokkaat hallitukseen


 • nimimerkki

  Harri Verho

  5.11.2020 klo 09:06
  Koskien FFAA syykokousta 29.11. olisin kiinnostunut tietämään ketkä nykyisestä hallituksesta ovat uudelleen ehdokkaina. Minulle on jopa pikkuisen epäselvää ketä hallituksessa on mukana, koska hallituksen koko voi olla 4-8 henkilöä ja "Yhteystiedot" sivulla ei selkeästi kerrota ketkä mainituista henkilöistä ovat hallituksessa ja ketkä eivät ole.

  6. Säännöt
  Hallitus valitsee lisäksi sihteerin, rahastonhoitajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt, jotka voidaan valita myös hallituksen ulkopuolelta.

  Myös kiinnostaa tietää tullaanko ehdokkaat esittelemään vasta itse kokouksessa vai kerrotaanko ehdokkaat etukäteen?

 • nimimerkki

  L.Salmi

  9.11.2020 klo 20:01
  Nykyisestä hallituksesta jatkavia ovat Olli Riuttamäki, Anneli Lehtinen ja Susanna Laamanen. Erovuorossa ovat Pekka Jalkanen ja Lauri Salmi. Kaikki edellämainitut ovat nykyisessä hallituksessa varsinaisia jäseniä. Jarkko Lehtinen toimii hallituksen valitsemana ulkopuolisena toimihenkilönä delegaatin tehtävissä.
  Kaikille jotka ilmoittautuvat osallistuvansa syyskokoukseen kokouskutsussa pyydetyllä tavalla toimitetaan noin viikkoa ennen kokousta esityslista ja kokousliitteet sekä myös ainakin puheenjohtajaehdokkaiden nimet jos ehdokkaita on ilmoittautunut. Kokouksessa viimeistään toivotaan että ehdokkaat esittelevät itsensä ja perustelunsa miksi haluavat, sekä miksi olisivat päteviä toimimaan FFAA:n puheenjohtajana.
  Toivomme että jäsenistöstä löytyisi uuteen hallitukseen maastojousiammuntaharrastusta sekä -kilpailutoimintaa ylläpitämään ja kehittämään runsaasti aktiivisia henkilöitä.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
FFAA Syyskokous ja ehdokkaat hallitukseen