FOORUM

« aihelistaan

Luokan valinta


 • nimimerkki

  Raimo Pihlajaniemi

  25.10.2020 klo 09:38
  Onko niin että jos Juniori haluaa ampua Yleisessä sarjassa välttääkseen yksin kilpailemisen niin paluuta junnu sarjaan ei ole. Kuka järjen jättiläinen on ollut päättämässä täysin järjetöntä sääntöä??

 • nimimerkki

  ..

  26.10.2020 klo 07:56
  Noin ainakin säännöissä sanotaan että menee. Ja käsittääkseni noita sääntöjä ei ole Suomessa laadittu.

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  27.10.2020 klo 14:29
  Moi,
  En usko, että on noin. Väitän siis, että junnut ja muutkin voivat vaihtaa luokkaa ja palata takaisin. Mistä tuollainen pykälä löytyy? Muistan nähneeni kommentin, missä sanotaan, että jos vaihtaa luokkaa ylemmäs, saman kilpailun aikana ei voi sitä vaihtaa takaisin. Tämä on tietenkin oikein.

  Jakke Lehtinen

 • nimimerkki

  ..

  27.10.2020 klo 14:41
  Menkääpä lukemaan jousiampujan käsikirja sivut 32 ja 33 juniori-sarja sekä minijuniori-sarja.. itse en tuosta ainakaan osaa muunlaista tulkintaa ottaa...

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  27.10.2020 klo 16:33
  Moi!
  Kyllä tuo teksti siellä lukee. Väyrysmäisesti totean, että teksti on väärässä. Ei voi olla ollut tarkoitus, että nuoret eivät saa palata takaisin "omaan" luokkaansa. Tarkoitus täytyy olla kilpailukohtainen. Mutta joka tapauksessa, otin samantien yhteyden IFAA:n tekniseen komiteaan ja kysyin asiaa. Mutta Rampe, jos asia on juuri nyt ajankohtainen, vien asian FFAA:n hallitukselle. Vaikka noudatamme IFAAn sääntöjä, voimme itse niitä muokata kansallisiin tarpeisiimme paremmin soveltuviksi. Nuo IFAAn säännöt ovat ainoastaan Kansainvälisiä kisoja varten laaditut. Jotkut maat eivät niitä noudata ollenkaan.

  Hyvä että toit asian esille.

  Jakke

 • nimimerkki

  ..

  27.10.2020 klo 17:01
  Minun mielestäni vain niin kauan pitää mennä noilla säännöillä kun muita virallisia sääntöjä ei ole. Jos mennään jollain kansallisilla säännöillä niin ne täytyy olla kirjalliset sekä hyväksytyt. Sekä niin että ne on koko jäsenistön luottavissa vapaasti. Ei niin että me nyt vaan päätettiin että tehdään näin jatkossa. Joita sit aina kilpailuissa ihmetellään miten ne taas olikaan.

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  28.10.2020 klo 11:05
  Moi Rampe,
  Sain IFAA:lta tulkinnan noihin kohtiin. Viesti on selkeä: olet täysin oikeassa. IFAA tarkoittaa, mitä säännöissä lukee. Tällä hetkellä, jos ammut ylemmässä luokassa, et voi palata takaisin. Koskee Junioreja sekä CUBeja. En vieläkään usko, mutta näin sain kuulla tulkinnan. Tämä muuten ei koske aikuisia, veteraaneja, senioreja...
  Toistaiseksi tuolla tulkinnalla täytyy mennä, mutta kuten sanottu, FFAAn hallitus varmaankin käsittelee asian lähiaikoina.
  Toivottavasti tuosta tulkinnasta ei ole syntynyt liiaksi harmia.

  Jakke

 • nimimerkki

  ari tuokkola

  28.10.2020 klo 17:12
  näin oli minäkin ymmärtänyt

 • nimimerkki

  Raimo Pihlajaniemi

  29.10.2020 klo 09:05
  Niin, otin tämän esille sen takia että kun Seinäjoella on Eiac 2022. Ettei käy niin että joku junnu rikkoo sääntöä ja ei voi kilpailla EM kisoja omassa luokassa. Sääntöjen mukaan kuitenkin pitää mennä.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Luokan valinta