FOORUM

« aihelistaan

1. FFAA 3D-SM ajankohta - 2. Edustuspaita


 • nimimerkki

  Esa Lehtorinne

  27.11.2019 klo 18:48
  Heip!

  Lukaisinpa uutisenne FFAA:n sivuilla ja pari viestini otskkeeseen liittyvää kommenttia tai kysymystä nousi mieleen.

  Aloitetaan edustuspaidasta: Muuttuuko malli vai mennäänkä samalla, mikä on jo olemassa? Jos muuttuu, ilmoitelkaapa EIAC 2020 -kisoihin lähteville, että osaavat hankkia uuden. Itse olen kyllä halukas lisäpaidan hankkimaan.

  Toiseksi: 3D-SM on ehdolla huonolle päivälle 7.6. Sinne ei taatusti tule paljoakaan kisaajia, koska SJAL:N 3D-SM:t ammutaan juuri samana viikonloppuna Riihimäellä Erämessujen näytöslajina. Ensin lauantaina 6.6. Riuttassa karsinta ja yleisten luokkien finaalit 7.6. Erämessujen tapahtuma-alueella. Kisaan tulee myös avoin luokka, johon varmaan liuta metsäpyssymiehiä tulee taljoineen. Näillä mediaakin houkuttelevilla kisoilla FFAA:n SM-kisa ei varmaankaan kovinkaan kummoista osallistujajoukkoa saisi kasaan. Ainakin pari viikkoa varmaan olisi syytä olla välissä näillä kisoilla.

  Terveisin, Esa

 • nimimerkki

  L.Salmi

  27.11.2019 klo 19:20
  Moi
  Juu, edustuspaidan malli tulee olemaan sama kuin aikaisempi eli pikeepaita, tummsnsininen/valkoiset kyljet, selässä FFAA logo ja rintamuksessa Suomen lippu ja matsku jotain "teknistä sporttineuletta". Liiton sivuille tulee tammikuussa oma linkki FFAA tuotteiden esittelyyn kuvien ja hintatietojen kera, ja oheen tilausohjeet.

  Ja kiitokset huomiosta kisapäivämäärien päällekkäisyyksistä, täytyy katsella FFAA3D kisalle jokin toinen ajankohta, ehdotuksiakin saa esittää, josko löytyisi samalla jousiammuntaseura joka olisi halukas kisan järjestämään.

  t.Lauri
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
1. FFAA 3D-SM ajankohta - 2. Edustuspaita