FOORUM

« aihelistaan

EIAC 2020


 • nimimerkki

  Jakke Lehtinen

  21.11.2019 klo 21:50
  Moi!

  Nyt alkaa olla viimeiset hetket ilmoittautua EM kisoihin Pohjois-Irlantiin (3/2020)! Kisoihin tulee noin 350 ampujaa, joten hienosta kokemuksesta on kyse. Suomesta on jo nyt ilmoittautunut yli 20 ampujaa, joten saamme sinne hyvän joukkueenkin varmaankin kasaan.

  Linkki sivuille: https://www.eiac2020.org/

  Tähän mennessä ilmoittautuneet suomalaiset ovat avanneet Whats app- ryhmän, joten anna kuulua niin pääset mukaan!

  Jakke Lehtinen • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  13.3.2020 klo 12:44
  Tervehdys kaikille jousiampujille!

  Viimeisten viikkojen aikana Koronaviruspandemian seurauksena, tilanne EIAC 2020 Pohjois-Irlannissa on muuttunut lähes päivittäin. Ensin IFAA:n hallitus perui delegaattikokouksen, minne olisin matkustanut juuri nyt, tätä kirjoittaessani. Itse kisan peruminen tämän päivän valossa olisi vähintäinkin perusteltua. Olemme delegaatit eri maista painostaneet kisajärjestäjiä toimimaan, mutta ainakaan vielä sitä ei ole peruttu. Saamani tiedon mukaan syy tähän on se, että Pohjois-Irlanti toimii emämaan lakien mukaan. Kun Englanti ei ole rajoittanut alle 500 ihmisen massatapahtumia ainakaan vielä, heidän näkökulmastaan mitään syytä perumiseen ei ole...Toisaalta on varsin mahdollista, että kiellot astuvat milloin tahansa voimaan. Tilanne on tavattoman kurja kaikille, lisäksi meidän ampujilla on suuri riski menettää matkarahansa. Toisaalta, jos osa ampujista kuitenkin kisoihin lähtee, riski peruuntumisesta on koko ajan olemassa, minkä lisäksi riski sairastumisesta kasvaa.

  Omalta osaltani roolini olisi ollut osallistuminen EU-delegaattikokoukseen, minne olimme valmistelleet esitykset Suomen anomiin kisoihin (EIAC 2022 sekä EBHC 2022) sekä muutamia sääntöehdotuksia. Nämä asiat eivät vanhene, joten niiden osalta työ jatkuu. Tämän lisäksi FFAA ja ampujat pyysivät minut joukkueenjohtajaksi itse kisaan.

  Meillä on jo vuoden ollut oma WhatsApp- ryhmä, joka toimii aktiivisesti edelleen. Tämän johdosta tällä foorumilla keskustelu on jäänyt vähäiseksi.

  Lopuksi,
  olen tavattoman ylpeä kisajoukkueemme yhteisestä tsempistä ja hengestä. Hurttihuumorilla olemme keskustelua käyneet. Ensimmäiset ovat jo ilmoittautuneet seuraaviin kv- kisoihin.

  Koitetaan selättää tuo Korona!

  Jakke Lehtinen

 • nimimerkki

  Raimo Makkara

  13.3.2020 klo 13:21
  Nyt lienee ainoa keino saada eiac2020 kilpailu SIIRRETTYÄ esim. loka-marraskuulle.


 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  18.3.2020 klo 23:12
  Moi!

  Tänään 18.3.2020 sitten alkoi EIAC 2020 Pohjois-Irlannissa! Asetarkastukset, ilmoittautuminen, lämmittelyammunnat... Yhtään suomalaista ei ole mukana. Ei ole paljon muitakaan.

  Ammumme huomenna torstaina, perjantaina sekä lauantaina oman kisamme, kukin niissä olosuhteissa, missä vaan voi. Ensin 60 nuolta, seuraavana päivänä Flint ja sitten taas 60 nuolta. Kisa on osittain surutyömme ja osittain hiljainen protestimme kisajärjestäjille kun eivät siirtäneet tässä koronaviruspandemiassa kisoja parempaan ajankohtaan.

  Jos haluat ja kerkeät, voit osallistua mukaan. Ilmoittautua ei tarvitse, mutta minulle jollakin konstilla pisteet klo 20 mennessä. Nimi, pisteet ja aselaji.

  Jakke Lehtinen
  joukkueen johtaja
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
EIAC 2020