FOORUM

« aihelistaan

3D SM 2019


 • nimimerkki

  Jari Särkilampi

  28.8.2019 klo 20:41
  Tervehdys !

  Järjestämme 15.9. Porvoossa 3D SM 2019 kilpailun. Kilpailukutsu löytyy näiltä sivuilta kohdasta "kilpailutoiminta"
  ja Ramses ry:n kotisivuilta. Päivitän ilmmoittautuneiden listaa kotisivuillemme.(linkki alla)
  SAA ILMOITTAUTUA !

  https://ramsesporvoo.com/category/tiedotteet/kilpailut/

 • nimimerkki

  Jari Särkilampi

  8.9.2019 klo 08:27
  Tervehdys !

  Viikko aikaa SM-kisan alkuun. Aika vähän on ilmoittautuneita, lisää mahtuu vielä. Olemme udistaneet rataa ja uusia rasteja on noin puolet. Sääkin näyttää ennusteiden mukaan hyvältä, mutta se nyt voi muuttua vielä suuntaan jos toiseen. Jos ja kun tiedät tulevasi kisaan, niin ilmoittauduppa ajoissa. Helpottaa nimittäin ryhmäjaon ja tuloskorttien tekemistä, ettei jää viimetinkaan.

 • nimimerkki

  Jari Särkilampi

  18.9.2019 klo 21:50
  Tervehdys !

  3D-SM kilpailu saatiin vietyä läpi melko siedettävissä olosuhteissa. Lohduttomat sääennusteet taisivat hieman rajoittaa ilmoittautuneiden määrää, mutta 28 uskalikkoa uhmasi ennustuksia ja osallistui kilpailuun. Hyvä niin, sillä ennakkoon pelätty rankkasade kulkikin merta pitkin etelän puolelta, joten pahemmalta kastumiselta säästyttiin.
  Muilta osin kisa sujui jouhevasti ja kisailijat saivat "nauttia" uudistetun ratamme haasteista.
  Järjestely puolella sattui pari mokaa: rastilta 23 puuttui toinen ampumatolppa ja rastin 20 pikku oravat eivät jaksaneet enään pidätellä kaikkia nuolia, vaan päästivät niitä läpi. Ampumatolpan puute huomattiin ensinmäisen ryhmän kohdalla ja asetettiin paikalleen. Oravat menevät jatkossa vaihtoon.
  Kilpailun tauottua jaettiin palkinnot "non-stoppina" siten, että aina kun kilpailusarjan tulokset saatiin järjestykseen niin mitalit jaettiin heti. Näin kilpailijat pääsivät halutessaan kotimatkalle välittömästi ilman turhaa odottelua. Viimeistä ryhmää nimittäin odotettiinkin 1,5 tuntia kauemmin kuin muita. Täytynee jatkossa asettaa takaraja tuloskorttien palautukselle.
  Kiitos vielä kaikille osallistujille niin ampujille kuin talkoo porukallekin.

  Terveisin Ratamestari

  https://ramsesporvoo.com/2019/09/16/ffaa-3d-sm-2019-tulokset/

 • nimimerkki

  Timo Laaksonen

  28.9.2019 klo 20:05
  Laittakaa sitten tuo ilmoittautumiseen, että aikaa kiertää rata sen ja sen verta, niin tietää pysyä niistä kisoista poissa.

 • nimimerkki

  Jari Särkilampi

  28.9.2019 klo 22:05
  No osallistuminen on toki vapaaehtoista. Mutta älä huoli Timo, Porvoon kaupunki on purkanut vuokrasopimusen kanssamme, joten kenenkään ei tarvitse osallistua kisoihimme vähään aikaan.
  Kiitos kaikille kilpailuihimme vuosien varrella osallistuneille !!!

 • nimimerkki

  Gary Moore

  2.10.2019 klo 07:27
  Ramses and Jari, I am sorry to see what Porvoo City has done, I for one always enjoyed shooting at Ramses, one of the most accommodating, welcoming and friendly locations I have been to. I really hope you can find a new location soon and continue on. If so I will certainly be there and taking part in your competitions.
  I was also part of the 'long-time squad' and although the weather maybe played a roll in the time taken, I agree with time limits for competition rounds, especially as most clubs are run and staffed by volunteers, who give their time freely and often (not just on the day, but in planning and set-up too) to put on great competitions for us to take part in, this should never be overlooked and taken for granted.
  If there had been many more squads that day as in some 'Sunny day' competitions the traffic jam would have been horrible.
  .
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
3D SM 2019