FOORUM

« aihelistaan

Maastoammunnasta


 • nimimerkki

  Tapani Säilä

  29.7.2019 klo 16:35
  Eiköhän jo ole aika erottaa maastoammunta tauluammunnasta? Meillä on hieno liitto joka on keskittynyt vain maastoammuntaan. SJAL yrittää touhuta kummassakin. Helpoiten siirtyminen tapahtuu kun liittomme jäsenseurat lähtevät järjestämään maastokisoja kaikilla mahdollisilla säännöillä liittomme alaisuudessa. SM maastokisoja voisi kehittää niin, että kesällä järjestettäisiin vain yhdet SM kisat maastossa. Seurat voisivat itse päättää minkälaisen kierroksen he haluavat järjestää. Se voisi olla WA: n tai IFAA:n tai ihan oman mielensä mukaiset. Näin leivottaisiin SM mestari. Samalla SM mitalinkin arvostus paranisi.
  Jos ennätykset kiinnostavat, niin voitaisiin erikseen järjestää SM jopa MM ennätyskelpoisia kisoja SJAL:n tapaan vaikkapa STAR nimityksellä. Täytyy tosin muistaa, että ennätykset maastoammunnassa eivät koskaan ole vertailukelpoisia. Noteerata niitä toki voi.
  Ehdotan myöskin, että seniori luokan saavuttaneet saavat ratkoa mestaruuden ampumalla mustalta paalulta. Tämä ei koske tähtäinampujia.
  Terv. Tapsa
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Maastoammunnasta