FOORUM

« aihelistaan

Tapaninkierros EBS:n radalla 2.9.2018 Stuvikissä


 • nimimerkki

  Jakke Lehtinen

  7.8.2018 klo 15:59
  Moi!

  Legendaarinen Tapaninkierros järjestetään tänä vuonna uudessa paikassa ja uusin voimin. Järjestävänä seurana toimii Tammisaaren EBS. Paikkana Stuvikintie, Lappohja / Hanko, noin 10 km Tammisaaresta Hankoon (huom, Raaseporissa / Tammisaaressa on myös toinen Stuvikintie, siitä ei ole kyse). Ajankohta 2.9.2018, lämmittelyammunta alkaa klo 10 ja kisa klo 11. Ammutaan 28 rastin Field / Maastokierros IFAAn säännöillä. Kisan jälkeen voittajat kisaavat Tapanin kierroksen kokonaisvoitosta ja hienosta pystistä. Viime vuoden kisan, ja kiertopalkinnon, voitti Vesa Peltoniemi. Ilmoittautumiset Tapani Säilä, sähköpostitse satap.sijou@gmail.com tai puhelimitse +358445800138.
  Kisasta tarkemmin FFAA:n kisakutsussa, ks. kilpailutoiminta.

  Tervetuloa!

  Jakke Lehtinen


 • nimimerkki

  Jakke Lehtinen

  28.8.2018 klo 10:16
  Moi!
  Tapanikierros lähestyy. Vielä kerkeää ilmottautumaan. Tapsa päivittää ilmolistaa kisakutsun lopussa olevalla linkillä. Melkein neljäkymmentä ampujaa jo nyt mukana. Ampujapatsas on matkalla kisapaikalle ja loppukilpailun pöllökin on heräämässä! Rata alkaa olla loppusilausta vailla valmis.
  Odotettavissa hieno kisa!

  Jakke Lehtinen

 • nimimerkki

  Jakke Lehtinen

  3.9.2018 klo 22:31
  Moi!

  Järjestyksessään kymmenes Tapaninkierros sai jälleen uuden voittajan. Raimo Makkara ampui liikkuvaan pöllöön niin sydämensä täydestä, että heilurin osat lentelivät ympäri kenttää! Onnittelut Raimolle!
  Jore varmaankin laittaa tulokset sivuille lähiaikoina.
  Kiitokset kaikille osallistujille mukavasta päivästä!

  Jakke Lehtinen
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Tapaninkierros EBS:n radalla 2.9.2018 Stuvikissä