FOORUM

« aihelistaan

WEBHC2021 ja WFAC 2021


 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  18.2.2021 klo 23:42
  Moi!
  IFAA on antanut muutaman tärkeän päivän, jolloin tulevan kesän kisat lyödään lopullisesti lukkoon. Kaikki, jotka ovat menossa kisoihin, noteeratkaa. Toki, jos koronatilanne helpottuu merkittävästi jo aiemmin, päätökset saattavat tulla jo aikaisemmin.

  7.4. 2021 Yes / No päätös WEBHC 2021 kisoille (yhdistetty WBHC- ja EBHC- kisa). Kisa on tarkoitus pitää 2.7. alkaen. Paikkana Confolens, Ranska. Tämä kisa alunperin piti olla viime kesänä.

  30.4. 2021 Yes / No päätös, WFAC 2021. Kisat ovat Virossa, joten kaikin puolin tärkeä tapahtuma. Suomesta paljon kisailijoita. Tällä hetkellä kisa on tarkoitus pitää 23.7. alkaen. Paikkana Tahkuranna, Viro. Tämäkin kisa piti olla viime kesänä.

  Toivottavasti Koronatilanne helpottuu ja vihdoin pääsisimme normaaliin päiväjärjestykseen myös jousiammunnassa.

  Terveisin, Jakke

 • nimimerkki

  Timppa Rantanen

  2.4.2021 klo 17:50
  Näyttäisi siltä, että WEBHC2021 on peruttu ja EBHC2022 ammutaan Espanjassa. Tämä löytyi IFAA-SPAIN Facebook sivulta.

  Hello everyone ,
  As many have already seen we have once again canceled the EBHC and the WBHC with great regret once again and a lot of work that is still falling apart because of the pandemic.
  But in our misfortune we are extremely lucky to be able to postpone it to 2022 a big thank you to Finland for leaving us the place, the discussions were not simple at times but we came to an agreement and that is the main thing .
  So we will have the immense pleasure to finally receive you, I hope this time for EBHC 2022, we will give you the dates very soon and each archer will receive an email for additional information.
  Your registrations of course remain in place for next year and for those who want to unsubscribe it is quite possible of course by sending an email to: ebhc2020@fftl.com, there will be as indicated on the registration site a fee of € 30 per reimbursement.
  We remain motivated as ever to welcome you in the best conditions.
  In the meantime take care of yourself and I tell you next year.
  Jacques for EBHC 2022.

 • nimimerkki

  Timppa Rantanen

  2.4.2021 klo 17:56
  IFAA-SPAIN sivulta siis löysin ja EBHC2022 ammutaan Ranskassa.

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  2.4.2021 klo 22:20
  Moi,
  Kyllä vain. Olemme koko kevään käyneet keskusteluja Ranskan liiton ja IFAAn välillä. Ehdotimme ranskalaisille, että jos koronan takia nyt tulevankin kesän kisat joudutaan siirtämään, olemme valmiita lykkäämään meille jo alustavasti myönnetyn EBHC 2022 kisan vuodelle 2023 jolloin ranskalaiset voivat järjestää oman kisansa ensi kesänä. Nyt vielä odotamme, että tuo meidän kisa virallisesti myönnetään vuodeksi 2023, niin voimme jatkaa
  järjestelyjä rauhassa.
  Tämä ja viime vuosi ovat olleet kisojen järjestelyjen kannalta tavattoman raskas.Kisoja on peruttu ja siirretty. Järjestäjät ovat tehneet suurehkoja investointeja, neuvotelleet eri osapuolten kanssa ja niin edelleen. Ampujat vastaavasti ovat ilmoittautuneet, maksaneet osallistumiset, hotellit, matkat ja pettyneet. Toivottavasti pääsemme pian normaaliin päiväjärjestykseen ja kisaamaan!

  Jakke Lehtinen
  delegaatti

 • nimimerkki

  Esa Lehtorinne

  21.4.2021 klo 07:06
  Mahtaako Eestin WFAC 2021 kisasta jo olla tarkempaa tietoa missään/kellään? Jos järjestetään, niin tulee hektinen heinäkuu, kun on tuon alla edeltävinä viikonloppuina molempien liittojen SM-kisat. Saattaa monessa huushollissa, jossa harrastus ei ole yhteinen, olla edessä jos jonkinlaista palaveria edessä.

 • nimimerkki

  Jarkko Lehtinen

  21.4.2021 klo 15:15
  Moi!
  En ole minäkään kuullut. Ifaa on ilmoittanut, että asia päätetään 30.4. Meillä on EU- Council kokous ensi sunnuntaina ja voin tiedustella asiaa.

  Jakke
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
WEBHC2021 ja WFAC 2021