JÄSENASIAT/ KILPAILULINSENSIT

Kilpailulisenssit 2018

Jokaisella liiton kilpailuun osallistuvalla urheilijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Lisenssin lunastava urheilija sitoutuu noudattamaan liiton sääntöjä ja kilpailumääräyksiä.

Vuoden 2018 maksetut FFAA /SJAL superlisenssit löytyvät tämän sivun tiedosto-osiosta. (myöhemmin alkuvuodesta 2018)

Muistutus:

IFAA:n/FFAA:n Suomenmestaruuskilpailut järjestävän seuran on tarkistettava kilpailuun osallistuvilta kilpailijoilta voimassa oleva FFAA lisenssi tai Superlisenssi.

Jos kilpailija on ostanut lisenssin (ffaa tai super) lisenssilistojen viimeisimmän päivityksen jälkeen on hänen  otettava kuitti maksusta kilpailuun mukaan. Kuitti on esitettävä kilpailun järjestäjälle todistuksena maksetusta lisenssistä.

Vuoden 2018 lisenssit ovat ostettavissa verkosta. Lisenssivakuutukseen on tullut muutoksia ja siitä syystä myös lisenssivalikoima muuttuu.

Pohjola on uudistanut FFAA:n lisenssivakuutuksena olevan Sporttiturvan vakuutusehtoja. Muutokset ovat vakuutetun kannalta positiivisia, mutta ne aiheuttavat jonkin verran muutoksia FFAA:n vuonna 2018 tarjoamiin lisensseihin. Nuorten lisenssin ikärajan nousee 18 vuodesta 20:een.

 

Jatkossa liitto ei tule lähettämään automaattisesti ns. paperista korttiversiota maksetusta lisenssistä vaan lisenssimaksun suorittanut henkilö voi pyytää sitä tarvittaessa linkki > jos kilpailet ulkomailla sinulla pitää olla FFAA lisenssikortti

 

Jos osallistut vain IFAA / FFAA alaisiin kilpailuihin niin  

Lisenssivaihtoehdot ja hinnat ovat seuraavat:

 Kenellehinta 
A-lisenssiAikuisten kilpailulisenssi40,00osta
B-lisenssialle 20-vuotiaiden kilpailulisenssi25,00osta
AE-lisenssiAikusten ensimmäinen kilpailulisenssi20,00osta
BE-lisenssialle 20-vuotiaiden ensimmäinen kilpailulisenssi12,50osta

 

Katso sivun alaosasta Suomisportin oston pikaoje


HUOM! Ensilisenssiä eivät voi ostaa henkilöt, joilla on joskus ollut SJAL:n kilpailulisenssi tai Superlisenssin ollessa kyseessä FFAA:n kilpailulisenssi.

 

SUPERLISENSSI ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Superlisenssi on edelleen valikoimassa. Superlisenssillä voi osallistua kilpailutoimintaan Suomen Maastojousiampujain Liiton (FFAA) kilpailujen lisäksi SJAL:n kilpailujen sekä Jousimetsästäjäin Liiton (SJML) kilpailuissa.

Mukana ovat edelleen myös ensilisenssit, eli ensimmäistä kilpailulisenssiä ostaville tarjottavat lisenssit puoleen hintaan normaalista. 

HUOM! Jos olet ostamassa Superlisenssiä, tarkistathan, että joko oma seurasi on FFAA:n jäsen tai olet jäsenenä oman seurasi lisäksi myös jossain FFAA:n jäsenseurassa.

 

Jatkossa liitto ei tule lähettämään automaattisesti ns. paperista korttiversiota maksetusta lisenssistä vaan lisenssimaksun suorittanut henkilö voi pyytää sitä tarvittaessa linkki > jos kilpailet ulkomailla sinulla pitää olla FFAA lisenssikortti

 

JOS HALUAT OSALISTUA  IFAA , FFAA, SJAL ja SJML  alaisiin kilpailuihin niin 

Lisenssivaihtoehdot ja hinnat ovat seuraavat:

 kenellehinta 
SA-lisenssiAikuisten SUPERLISENSSI83,00osta
SB-lisenssi

Nuorten SUPERLISENSSI 1997 ja sen jälkeen syntyneet

52,00osta
    

 

Suomisportin oston pikaohje

PDF-tiedostoSuomisport pikaohje_uusin.pdf (2.0 MB)