FFAA jäsentiedote syyskokouksesta ja tulevan vuoden toimintasuunnitelmista etc. Lue lisää----->

26.11.2019

FFAA jäsentiedote syksy 2019

Hyvää syksynloppua eteläiseen Suomeen ja hyvää alkutalvea pohjoiseen päähän Suomea kaikille jousiammunnan harrastajille kautta koko pitkän Suomenmaan.

Maastojousiampujain liiton syyskokous oli ja meni tuossa tovin aikaa takaperin ja on aika pienen tiedotustiivistelmän esittämiseen tulevan vuoden 2020 toimintasuunnitelmista.

Hallituskokoonpanoon tuli pieniä muutoksia kahden pitkäaikaisen hallituksen jäsenen jättäessä tehtävänsä. Heidän tilalleen saatiin kaksi uutta jäsentä hallitukseen, joten lukumääräisesti hallituskokoonpano säilyy ennallaan seuraavan toimikauden ajan. Uuden hallituksen nimet löytyvät FFAA:n nettisivujen yhteystiedot osiosta.

Hallituksen perustehtävät tulevalla toimikaudella ovat:

FFAA:n talouden hoito suunnitellun ja hyväksytyn budjetin mukaan, jäsenseurarekisterin ylläpito, kilpailujen järjestämisluvat, kilpailukalenteri, lisenssit, tuloskirjanpito, ennätyskirjanpito, kansainvälinen toiminta mm. osallistumalla IFAA:n kokouksiin ja tiedotus.  

Hanketoimintapuolella hallitus jatkaa työtään EIAC2022 ja EBHC2022 kilpailutapahtumajärjestelyissä. Muistin virkistämiseksi FFAA on siis hakenut IFAA:lta Suomen järjestettäviksi kahta Euroopanmestaruuskilpailua vuodelle 2022. Kilpailun järjestämisluvat on alustavissa IFAA:n kokouksissa myönnetty Suomelle noin vuosi takaperin ja kilpailujen järjestämistöitä on tehty jo vuoden verran. Tämänhetkinen tilanne järjestämistöissä on molempien kilpailujen osalta pääpiirteissään hyvä. Kilpailupaikkakunnat ja -paikat on kartoitettu ja yhteistyöorganisaatiot ovat lähteneet myönteisesti mukaan kilpailujen järjestämissuunnitelmiin. FFAA hallitus ja kilpailujen järjestämistiimit jatkavat tulevalla toimikaudella hankkeiden eteenpäinvientiä. Kevättalvella 2020 FFAA tiedottaa hankkeiden etenemisestä lisää ja ”jalkautuu” esittelemään hankkeita jäsenseuratasolle tarvittaessa ja seurojen asiaa kohtaan tunteman kiinnostuksen mukaan.

Muut asiat

FFAA:n kilpailutoimintasääntöihin on kirjattu hallituksen päätöksellä kaksi uutta asiaa:

Kilpailijan, joka osallistuu IFAA:n Maailmanmestaruus- ja/tai Euroopan mestaruuskilpailuihin, ja niiden yhteydessä järjestettäviin avajais-, edustus-, palkintojenjako- ja päättäjäistapahtumiin, on käytettävä em. tilaisuuksissa jäsenliiton, FFAA, edustuspaitaa.

Edustuspaita on ostettavissa FFAA:n tuotetoimituksen kautta.

FFAA:n tuotetilaus avataan uudistettuna FFAA:n nettisivuille Tammikuussa 2020.

 

 KILPAILULUOKAT, KANSALLINEN POIKEUSSÄÄNTÖ

FFAA:n Suomenmestaruuskilpailuissa voidaan poikkeussäännöllä senioriluokassa, +v65 luokka, ampua juniori tai minijuniorien ammuntamatkoilta jos kilpailun järjestäjä ja senioriluokan ampujat yhteisellä sopimuksella näin päättävät. Kilpailun järjestäjän on merkittävä tulosluetteloon poikkeussääntömerkinnällä miltä poikkeussäännön sallimalta matkalta tulos on ammuttu, jos poikkeussäännön sallimilta matkoilta senioriluokassa ammutaan. Senioriluokan ampujien juniori tai minijunioriammuntamatkoilta ammutuista tuloksista ei merkitä Suomenennätystuloksia.

 

Loppuvuoden 2019 tehtävinä hallituksella on vielä osin avoin FFAA:n kilpailukalenteri vuodelle 2020, se pyritään saamaan valmiiksi. Avoinna ovat vielä seuraavat kesän 2020 SM-kilpailujärjestäjät kilpailuille:

 3D-SM kilpailu ( ajankohta toistaiseksi avoin, ajankohtaa voi ehdottaa).

Maasto- SM 2pv, (suunniteltu ajankohta la – su, 25 – 26.7.2020)

Eläinkuva -SM (suunniteltu ajankohta su 23.8.2020)

Edellämainituille kilpailuille saa hakea järjestämislupaa!

(järjestämislupahakemukset toimitettava s-postiin tuowinen@gmail.com)

 

Vuoden 2020 FFAA:n kilpailulisenssin myynti avataan viimeistään maanantaina viikolla 52 jotta kilpailulisenssin ehtii ostamaan ennen vuoden ensimmäistä FFAA:n SM-kilpailua joka on 120N kilpailu Riihimäellä 5.1.2020.

 

syys/talviterveisin toivottaa FFAA hallitus