FFAA Uutisia

21.11.2016

Syyskokouksen satoa

Jo melkeimpä perinteiseksi FFAA:n vuosikokouspaikaksi muodostuneessa Lohjan ABC:n liikenneaseman kokoustilassa 20.11.2016 pidetyssä syyskokouksessa Suomen maastojousiampujain liitto sai uuden puheenjohtajan ja kaksi uutta hallituksen jäsentä hallituksessa jatkavien neljän ”istuvan” hallitusjäsenen lisäksi. Yhteisiä asioitamme lähtee siis hoitamaan edellisiä hallituksia ”laajapohjaisempi” hallitus uusin voimin. Uuden puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten yhteystiedot päivitetään lähiaikoina FFAA:n nettisivujen yhteystieto-osioon.

Muissa sääntömääräisissä asioissa vuoden 2017 toimintasuunnitelmassa ei kirjattu uudelle hallitukselle perustehtävien lisäksi mitään erityistehtäviä. Vuoden 2017 budjetti hyväksyttiin myös kutakuinkin perustulojen ja –menojen kirjaamisella ilman mitään erityishankinta- tai -toimintakuluja. FFAA:n taloustilanne todettiin hyväksi. Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan ja lisenssimaksun määrästä syntyi keskustelua mahdollisesta lisenssimaksun pienentämisestä, mutta moninaisten näkökulmien johdosta kokous päätti kuitenkin pitää lisenssimaksut ennallaan. Uusi hallitus kuitenkin lupautui ottamaan lisenssiasiaa käsittelyynsä tulevissa kokouksissaan.

Ilmoitusasiapuolella tärkeimpänä esiteltiin FFAA:n päivitetyt kilpailutoimintasäännöt. Esittelyssä esille tulleiden pienten ”fiilausten” jälkeen uudet kilpailutoimintasäännöt esitettiin ja hyväksyttiin käyttöönotettaviksi. Uudistetut  kilpailutoimintasäännöt löytyvät FFAA:n internet sivuilta kohdasta SÄÄNNÖT. Kaikkia jousiammuntaseurojen jäseniä kehotetaankin tutustumaan uudistettuihin FFAA:n kilpailutoimintasääntöihin, ja varsinkin jos seura on järjestämässä Suomenmestaruuskilpailuja ja/tai mitä tahansa muita kilpailuja, joista haluaa ilmoituksen FFAA:n ylläpitämään kilpailukalenteriin.

Ilmoitusasiana esitettiin myös myönnetyt SM-kilpailujen järjestämisluvat ja piakkoin vuoden 2017 FFAA:n kilpailukalenteri julkaistaan.

FFAA:n hallitus myös esitti huomionosoituksen Esa Lehtorinteelle, jousiammuntaseura Riihi-Jousissa aktiivisesti vaikuttavalle perinnejousiluokassa (HB) ampuvalle jousiampujalle.  Esa Lehtorinne on menestynyt IFAA:n MM-kilpailuissa maailmanmestaruusykkössijalle WIAC2015 MM-kilpailussa ja MM-ennätystuloksella WFAC2016 MM-kilpailussa. Esalla on myös hallussaan lukuisia ykkössijoja SM-kilpailuista sekä SM-ennätystuloksia. Vielä kerran onnittelut.

Palaamme taas piakkoin uusin tiedottein….

Hyvää joulunalusaikaa

T:FFAA hallitus