FFAA syystiedote ja syyskokouskutsu 2016. Osallistu kokoukseen ja lähde vaikuttamaan! Lue lisää----->

15.10.2016

Syystervehdys arvon jousiammuntaväki, ja kutsu FFAA:n syyskokoukseen 2016

Jousiammuntaharrastajien paras ulkoilusesonkikausi on vuodenkierrossa hiipunut taas kerran pimeneviin iltoihin ja koleisiin aikoihin täällä pohjolassa. Vaan eipä jouseiluväki tällaisista ”pikkuasioista” piittaa, ei ole ennenkään piitannut, ammuntatoiminta jatkuu, ja jos ihan kauhia tuisku ja pakkanen ulkoradoilla jyllää, niin voihan sitä sisäharjoitusradoillakin käydä poikkeamassa :)

Pysykää siis aktiivisina harrastuksen parissa, käykää treeneissä ulkoradoilla ja/tai sisähalleilla kuinka nyt sitten ”pimeän vuodenajan” sääolot sallivatkin, ja nauttikaa edelleen jousiammuntaharrastuksen suomasta liikunnan ilosta, sekä jokaisesta hyvin tai vähän vähemmänkin hyvin ammutusta nuolesta ja onnistuneista osumista.

Aktiivista osallistumista jäsenistöltä toivotaan myös tulevaan FFAA:n syyskokoukseen.

Nyt on viimeistään aika taasen kaikkien FFAA:n jäsenseurojen herätä mahdollisuuteen lähteä ylläpitämään ja kehittämään FFAA:n maastojousiammuntatoimintaa Suomessa ja kansainvälisesti.

Syyskokous on myös vaalikokous jossa FFAA:n hallitukseen valitaan uusia jäseniä joilla hallitustiimissä toimimalla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää edelleen FFAA:n toimintaa.

Nykyinen puheenjohtaja ja kaksi hallituksen jäsentä, yhdistystoimintasääntöjen mukaan, on erovuorossa ja jo aikaisemmankin ilmoituksen (jäsentiedote, kesäkausi 2016) mukaan nykyinen puheenjohtaja on estynyt enää jatkamaan uutta kautta FFAA:n hallitustoiminnassa. Myös ainakin yksi nykyisen hallituksen jäsenistä on ilmoittanut esteellisyytensä hallitustoiminnassa jatkamisesta.

Nyt on paras mahdollinen tilaisuus päästä vaikuttamaan FFAA:n asioiden hoitoon ja toiminnan kehittämiseen. Nyt kaikki FFAA:n hallitus- ja kehittämistoiminnasta kiinnostuneet, astukaa viimeistään syyskokouksessa esiin, ja ehdolle uudeksi FFAA:n puheenjohtajaksi ja/tai hallituksen jäseneksi hallitustoimintaan mukaan.

Syysterveisin FFAA:n hallitus

 

VUOSIKOKOUSKUTSU, SYYSKOKOUS 2016                                                       

Suomen maastojousiampujain liiton vuosikokous 2016 (syyskokous) pidetään sunnuntaina 20.11.2016 klo 13.00 ABC-Lohjan liikenneaseman kokoustilassa Hossanmäentie1, 08350 Lohja.

Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat:

 • suoritetaan kokouksen avaus
 • valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri
 • valitaan kaksi (2) pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa
 • todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenyhdistykset
 • todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 • vahvistetaan toimintasuunnitelma, - talousarvio  sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2017
 • valitaan joka toinen vuosi hallituksen erovuoroisten, puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten, tilalle uusi puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet. Erovuorossa kuluvan hallituskauden lopussa on puheenjohtaja ja kaksi hallituksen jäsentä. Tämänhetkisessä FFAA:n hallituksessa toimii puheenjohtaja ja viisi hallituksen jäsentä. Yhdistyksen sääntöjen mukaan hallituksessa pitää/voi toimia puheenjohtajan lisäksi vähintään 3 ja enintään 7 muuta jäsentä.
 • valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa tai toiminnantarkastajaa ja vastaava määrä varatilintarkastajia tai varatoiminnantarkastajia
 • käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
 •  ilmoitusasiat, ajantasaistetut FFAA:n kilpailutoimintasäännöt
 • huomionosoitus kilpailumenestyksestä ja aktiivisuudesta jousiammuntatoiminnassa
 • suoritetaan kokouksen päättäminen

Jos jäsenseuran puheenjohtaja ei itse pääse osallistumaan kokoukseen, on kokoukseen osallistuvalla seuran edustajalla oltava seuransa myöntämä valtakirja edustusoikeudesta.

Kokouksessa käsiteltäväksi haluttavat muut asiat on toimitettava puheenjohtajalle tai varapuheenjohtajalle kirjallisina vähintään viikkoa ennen kokousta (pj.s-posti, rilau.misal@gmail.com tai vpj, s-posti, tuowinen@gmail.com

Tervetuloa!

Vantaalla 15.10.2016