Rovaniemellä tarjolla maastojousiammuntakurssi+3D 17.-18.9.2016 ilmoittautumisaikaa jatkettu 13.9.asti..lue lisää...

6.9.2016

Rovaniemellä järjestetään 17.-18.9.2016 maastokurssi, jossa perehdytään maastoammunnan ja myös 3D-jousiammunnan saloihin. Koulutus on suunnattu erityisesti sellaisille jousiampujille, jotka eivät ole maastoon aikaisemmin päässeet ampumaan, mutta myös kokeneemmat saavat koulutuksesta varmasti uusia vinkkejä. Lauantaina pääpaino on etäisyyden arvioimisessa, ylä- ja alamäkien vaikutuksessa ja ammunta-asennossa. Koulutuksessa perehdytään sunnuntaina myös radan suunnitteluun, rakentamiseen ja turvallisuuskysymyksiin, joten seurojen, joille oman maastoradan rakentaminen voisi olla ajankohtainen tulevaisuudessa, kannattaa lähettää osallistujia paikalle. 

Koulutusta isännöi Lapin Jousi, ja se pidetään seuran Toramon ulkoradalla ja lähimaastossa. Kouluttajana toimii maastoammunnan ja 3D-ammunnan maailmanmestari Anne Lantee sekä osallistujamäärästä riippuen myös World Archery Europen maasto- ja 3D-komitean jäsen ja kokenut vaisto- ja talja-ampuja Hannu H. Kari.

Kurssin hinta on 95 euroa sisältäen lounaat ja kahvit molempina päivinä. Kurssin hintaan ei sisälly mahdollisesti tarvittava majoitus. Hotellitasoista majoitusta kaipaaville vaihtoehtoja ovat muun muassa Santasport Lapin Urheiluopisto (http://santasport.fi/majoitus) tai Rovaniemen keskustan hotellit. Asuntovaunupaikoista ja leiriytymismahdollisuuksista voi kysellä tarkemmin joko liiton toimistosta tai suoraan Lapin Jousesta puheenjohtaja ät lapinjousi.com.

Ilmoittautumiset viimeistään 7.9.2016 osoitteessa https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/jousiampujat/event.php?id=5443. Kurssin toteutuminen edellyttää vähintään 12 osallistujaa.

Koulutukseen on mahdollista osallistua myös pelkästään sunnuntaina sellaisten henkilöiden, jotka ovat kiinnostuneet vain radan suunnittelu-, rakentamis- ja turvallisuusasioista eivätkä ammu itse kurssilla. Hinta tällöin on 40 euroa sisältäen lounaan ja kahvin.

Myös SJAL:n jäsenseurojen ulkopuoliset jousiammunnan harrastajat ovat tervetulleita kurssille. Kurssin hinta on ulkopuolisille 110 euroa (50 euroa pelkkä sunnuntai).