Pieni tiedote WIAC2015 Pärnu kilpailuun lähtijöille….ja muillekin

5.3.2015

Pieni tiedote WIAC2015 Pärnu kilpailuun lähtijöille….ja muillekin

 

WIAC2015 kilpailu Pärnussa Eestissä lähenee vääjäämättä ja Suomesta on ansiokkaasti kilpailuun osallistumassa iso joukko jousiampujia. Kilpailuun osallistuvilla on varmasti tällä hetkellä ennen kilpailuja käynnissä kuumin treeni- ja hienosäätökausi, niin välineiden kun ampujienkin, kullakin tietysti omien valmentautumismetodiensa mukaisesti.

Kilpailu tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen, ja IFAA:n historiassa myös ensimmäinen laatuaan MM-tasolla jossa ammutaan kahta eri kilpailumuotoa, 20y/60N ja Flint. Tämä tuo kilpailuun vaihtelua ja vaativuutta sekä tekee kilpailusta erittäin mielenkiintoisen seurata niin kilpailupaikalla kun koti ”katsomoissakin”. Ennakkosuosikkeja on kutakuinkin mahdotonta nimetä tämän uudella tavalla toteutettavan kilpailun voittajista. On siis odotettavissa todella uutta ja mielenkiintoista seurattavaa jousiammuntaurheilun saralla, uskaltaisin jopa sanoa että tämä uusi kilpailumuoto jo nyt herättämänsä mielenkiinnon vuoksi tulee jäämään pysyväksi IFAA:n kilpailumuodoksi tulevaisuudessa.

Uuden kilpailumuodon läpiviennissä on kilpailun järjestäjillä varmasti suuri työ ja voi olla että kilpailupaikalla tapahtuu vielä jonkunmoisia hienosäätöjä. Toivon omalta osaltani, ja kilpailun järjestäjän puolesta, että Suomen kilpailuedustajat huomioisivat tämän seikan, ja jos aikataulu- tai muita ongelmia ilmenee, niin kilpailijat suhtautuisivat näihin asiallisesti.  

Ja vielä muistilistaa kilpailuun lähtijöille.

Suomen jousiampujien joukkueenjohtajana toimii Robin Hood jousiammuntaseuran kokenut longbow jousiampuja Jarkko Lehtinen jonka tehtävänä on toimia tiedottajana Suomen kilpailijoille kaikissa kilpailuun liittyvissä asioissa. Paikan päällä Pärnussa kilpailuohjelman mukaisesti Suomen kilpailuedustajat sopivat paikan ja ajankohdan jolloin tiedotustilaisuuksia tarvittaessa pidetään.

FFAA:n edustus- ja kilpailupaitaa suositellaan käytettävän ainakin avajais- ja päättäjäis seremonioissa ja myös kilpailutilanteissa.

Huomioikaa vielä kerran myös tämä moneen kertaan tiedotettu asia henkilökohtaisesta luokituskortista, joka siis tulee olla kilpailijalla mukana, ja joka täytyy esittää kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.

Luokituskortin lisäksi on myös hyvä olla mukana lisenssikortti 2015 lunastetusta FFAA:n lisenssistä tai superlisenssistä. Lisenssikortit jaettiin seuroittain seurojen jäsenille jaettaviksi Riihimäen 20y/120N SM-kisan yhteydessä. Niille seuroille joiden edustajia ei edellämainitussa kilpailussa ollut mukana kortit postitetaan, ja seuran vastuuhenkilön on toimitettava lisenssikortti asianosaiselle seuran kilpailijalle.

Jos syystä tai toisesta infot luokituskortista, lisenssikortista tai edustuspaidan hankinnasta eivät ole tulleet jollekin WIAC2015 kilpailuun lähtijälle ennen tätä tiedotetta tiedoksi, niin ota pikimmiten yhteyttä s-postilla tai puhelimitse FFAA:n hallitukseen, yhteystiedot löytyvät yhteystiedot sivulta.

 

Hyvää kisafiilistä ja tarkkoja nuolia toivottaa

 

Lauri Salmi pj, sekä FFAA hallitus